Freelance tekstschrijver gezocht?

Wordt er een freelance tekstschrijver gezocht? Jouw Tekstbureau helpt je uit de brand. Wat voor soort tekstschrijver je ook zoekt: wij hebben deze voor je. Op freelance basis tegen bijzonder scherpe tarieven. Dankzij ons eigen team ervaren, kwalitatieve tekstschrijvers kunnen wij je altijd direct een freelance tekstschrijver leveren die voor jou de perfecte teksten schrijft. Of het nu gaat om een korte, enkele tekst, een project voor meerdere maanden of een schrijver die je voor onbepaalde tijd zo nu en dan nodig hebt: je bent bij ons aan het juiste adres.

Wat voor freelance tekstschrijver wordt er gezocht?

Naar wat voor freelance tekstschrijver ben je op zoek? Wat voor tekstschrijver er ook wordt gezocht: bij ons vind je altijd een schrijver die aan al je wensen en eisen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een generalist of een specialist. Het spreekt voor zich dat al onze schrijvers tevens zeer bedreven en ervaren zijn op het gebied van SEO.

Wij stellen hoge eisen aan onze schrijvers. Dat vinden wij logisch, want jij stelt natuurlijk ook hoge eisen aan de tekstschrijver die je zoekt. Onze freelance tekstschrijvers beschikken over riante ervaring. Want om écht goede teksten te kunnen schrijven, is het belangrijk dat een schrijver feeling heeft met de materie. Nu zullen wij niet op voorhand beweren dat wij in 100% van de gevallen een schrijver hebben met relevante ervaring in bijvoorbeeld een zeer niche onderwerp. Maar ander kenmerken van een goede schrijver zijn inlevingsvermogen en het vermogen om zich materie snel eigen te maken. Wij beloven je: zoek jij een tekstschrijver of wordt er door jouw bedrijf een tekstschrijver gezocht, dan bieden onze schrijvers jou alles wat je wenst en meer.

Waarom je kunt vertrouwen op onze kwaliteit

Voor Jouw Tekstbureau telt één ding: kwaliteit. Wij willen je ontzorgen en een tekstschrijver leveren die aan al je wensen en eisen voldoet. Wij hebben onze werkwijze hier ook op ingericht. De eerste stap is om te zorgen voor een perfecte match. Wij bespreken waar je behoefte aan hebt. Op basis daarvan matchen wij jou aan de tekstschrijver die hier optimaal bij past.

Tijdens de opdracht houden wij graag contact met je. Je krijgt je eigen account manager met wie je schakelt en bij wie je altijd terecht kunt met vragen. Na afloop houden we altijd een feedback gesprek. Wij willen graag weten wat je van onze dienstverlening vindt en hoe je jouw schrijver beoordeelt.

Een betaalbare freelance tekstschrijver gezocht?

Jouw Tekstbureau hecht aan kwaliteit, maar ook aan een goede prijs/kwaliteitverhouding. Laat ons bewijzen dat een freelance tekstschrijver niet duur hoeft te zijn. Geen moeilijk gedoe met prijs per woord of verbogen kosten: gewoon een scherpe, op maat gemaakte prijs per tekst of opdracht.

 

Waarom je voor ons kiest

  • Altijd een ervaren, kundige tekstschrijver
  • Alle expertise in eigen huis
  • Zakelijke schrijvers, SEO schrijvers, B2B, B2C en meer
  • Vaste contactpersoon, volledig ontzorgd
  • Bijzonder scherpe prijzen
  • Geen gedoe met beperkte feedbackrondes
  • Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent
  • Directe beschikbaarheid
  • Altijd inclusief gratis keyword onderzoek en persoonlijk SEO dashboard bij webteksten

Freelance tekstschrijver gezocht? Ontvang een vrijblijvende offerte

4 + 4 =