Blogs laten schrijven

Blogs zijn bij de meeste websites niet meer weg te denken. En terecht, want blogs bieden je heel veel voordelen. Maar dan moet je bloggen wél goed aanpakken. Blogs laten schrijven door Jouw Tekstbureau garandeert je van een goede aanpak en van resultaat. Meer bezoekers, meer bekendheid en meer omzet. Hoe wij dit doen? Lees verder en ontdek het. Ben je enthousiast geworden? Neem dan gewoon geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag en vertellen je tegen welke scherpe prijzen wij jouw blogs schrijven.

 

Een SEO tekstschrijver aan het werk voor een tekstbureau

Waarom blogs laten schrijven?

Waarom zou je blogs laten schrijven? Dat is natuurlijk helemaal aan jou om te bepalen. Het uitbesteden van het schrijven van blogs kent een aantal voordelen. Allereerst zorgt een goede blogger natuurlijk voor kwaliteit. Bloggen is net als elke andere vorm van tekstschrijven een specialisme. Blogs moeten boeien en zorgen voor de gewenste actie bij de lezer. Bijvoorbeeld contact opnemen, informatie aanvragen of een aankoop doen. Wat je doel ook is: goede blogs kunnen hieraan bijdragen. Uitstekende kwaliteit, de juiste stijl en de tone of voice die de doelgroep aanspreekt zijn van groot belang. Maar er is nog een belangrijke factor: consistentie.

Met name die laatste factor is een belangrijke reden waarom veel bedrijven en ondernemers door ons blogs laten schrijven. Met een incidentele blog zul je geen structureel succes behalen. Bloggen heeft tijd en aandacht nodig. Een strategie en een agenda zijn voorwaarden voor succes. Veel van onze opdrachtgevers ontbreekt het naast de vaardigheden ook aan tijd. Een blogger van Jouw Tekstbureau blogs laten schrijven is de sleutel naar meer online succes.

Waarom blogs belangrijk zijn voor je website

Goede blogs hebben – uiteraard – waarde voor je bezoeker. En dus voor je website. Maar er zijn ook nog andere – technische – redenen waarom blogs belangrijk zijn voor je website. Blogs vergroten namelijk je autoriteit en vindbaarheid.

  • Websites met een blog ranken hoger in de zoekmachine dan vergelijkbare websites zonder blog.
  • Zoekmachines belonen websites die regelmatig zorgen voor nieuwe content.
  • Door blogs te laten schrijven over diverse onderwerpen word je beter en breder vindbaar.
  • Door slim intern te linken vanuit blogs naar andere blogs en pagina’s kun je de autoriteit van individuele pagina’s versterken.
  • Blogs zijn deelbaar en kunnen waardevolle links naar je website genereren.

De waarde van blogs voor je bezoekers

Met blogs creëer je extra waarde. Je hebt als bedrijf of ondernemer waarschijnlijk zoveel te vertellen, maar je kunt niet alles kwijt op vaste pagina’s. Dat hoeft ook helemaal niet. Blogs zijn dé perfecte manier om je kennis te delen, expertise te tonen en lezers (+ potentiële klanten!) te informeren over relevante onderwerpen. Met een blogpagina die met regelmaat wordt aangevuld met nieuwe blogs creëer je een waardevolle online catalogus of kennisbank.

 

  • Blogs laten schrijven is een uitstekende manier om meer over jezelf of je bedrijf te vertellen
  • Je verbetert je reputatie, naamsbekendheid en merkidentiteit
  • Een effectieve manier om aan klantenbinding te doen en te zorgen voor nog meer goodwill
  • Met blogs kun je de interactie aangaan met lezers, door te vragen om feedback of reacties
  • Bereik meer mensen door blogs te delen op social media platforms

 

Veelgestelde vragen

Blogs laten schrijven: hoe werkt dat bij ons?

Je wilt blogs laten schrijven? Je kunt ons direct aan het werk zetten. Wij schrijven blogs voor tal van klanten. Eenmalig, met enige regelmaat of als onderdeel van een doorlopende strategie. Wij vertellen je graag hoe wij werken. Wanneer wij jouw blogs gaan schrijven, werken wij altijd aan de hand van een gedegen strategie. Wij leren je graag kennen, gaan na waar je behoefte aan hebt en waar wensen liggen. Vervolgens toetsen wij dit aan de kansen. Want blogs moeten natuurlijk wel effectief zijn. Dat betekent dat je dient te bloggen over onderwerpen die bij je passen en waar vraag naar is. Nadat wij alles in kaart hebben gebracht, zorgen wij voor een contentagenda. Zo weet je precies over welke onderwerpen er geblogd gaat worden en wanneer. 

Over welke onderwerpen kunnen wij blogs schrijven?

Onze specialisten kunnen over elk onderwerp blogs schrijven. Bij ons werken zeer ervaren bloggers. Echte digital natives die in de loop der jaren hebben gewerkt voor heel veel verschillende opdrachtgevers in tal van sectoren. Wij zij bekend met vrijwel elk onderwerp en elke tone of voice. Ook kunnen wij blogs schrijven voor uiteenlopende doelen. Van informeren en amuseren tot activeren. Van het versterken van je brand awareness, imago en identiteit tot het activeren van bezoekers, genereren van conversies en optimaal vindbaar worden in de zoekmachine.

Wat kost het om blogs te laten schrijven?

Natuurlijk ben je benieuwd naar de kosten om blogs te laten schrijven. Ook voor die informatie kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag over onze tarieven en verzorgen een op maat gemaakt voorstel. Of je nu een enkele blog wilt laten schrijven of voor onbepaalde tijd aan de slag wilt gaan met een intensieve blogstrategie: wij hebben altijd een oplossing op maat. Ook qua tarieven. Zo kun je betalen per blog of kan er een vaste prijs worden afgesproken. Wij beloven je scherpe tarieven. Ontdek het zelf.

Blogger gezocht? Neem direct contact met ons op

Ben je op zoek naar een goede blogger? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dat is geheel vrijblijvend. Wij maken graag kennis met je en nemen de tijd om je wensen te bespreken. Zo kunnen wij je precies uitleggen wat wij met onze blogs voor je kunnen betekenen. Het is geen enkel probleem om bij wijze van kennismaking geheel gratis en vrijblijvend een proefblog te schrijven. Zo kun je onze kwaliteit direct ervaren.