Onze klanten

Ben je benieuwd naar wat onze tekstschrijvers zoals doen? Op deze pagina vind je een overzicht van enkele van de klanten waar wij voor schrijven. Wij zouden graag ook alles vertellen over de interessante ghostwriting projecten die aan ons worden toevertrouwd, maar je zult begrijpen dat dit helaas niet mogelijk is.

Naast een overzicht van klanten waar wij voor gewerkt hebben (en in veel gevallen nog steeds voor werken) kun je hier ook een stream bekijken van de opdrachten die onze schrijvers op dit moment aan het uitvoeren zijn. Heb je ook een opdracht uit te voeren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Een SEO tekstschrijver aan het werk voor een tekstbureau

Vrijblijvende offerte van Jouw Tekstbureau

12 + 5 =

Waar zijn recent mee bezig geweest?

  • Het herschrijven van productteksten voor Wasgeluk
  • Het schrijven van algemene voorwaarden voor CR Financiële Dienstverlening B.V.
  • Webteksten voor klanten van Start Marketing
  • Optimaliseren van blogs voor Liberi
  • 50 productpagina’s voor Tuindomein.be
  • 280 blogoptimalisaties voor Liberi
  • Nieuwe homepage tekst voor Montijn Art
  • SEO landingspagina’s voor Lakshmi Productions

ARBO centrum

ARBO centrum is een Arbowet specialist die opleidingen verzorgt. Onze tekstschrijvers verzorgen blogs en landingspagina’s met een sterke focus op het activeren van de doelgroep: het laten inschrijven voor cursussen. De nadruk ligt op een positieve insteek en begrijpelijke, eenvoudig te lezen teksten. Ook schrijven zij informatieve kennisartikelen over allerlei onderwerpen die met Arbowetgeving te maken hebben. Daarnaast produceren onze tekstschrijvers  categorie- en productpagina’s voor de webshop van ARBO centrum: ARBO winkel.

Caswo Woningontruiming

Onze tekstschrijvers schrijven alle webteksten en SEO landingspagina’s voor Caswo Woningontruiming. Het doel van Caswo Woningontruiming is om landelijk ontruimingen uit te voeren. Hiervoor is SEO cruciaal, maar tegelijkertijd dienen potentiële klanten goed te worden ingelicht over wat woningontruiming precies inhoudt. Middels informatieve, toegankelijke teksten worden leads gegenereerd en vragen consumenten en bedrijven offertes aan.

Evim Vloeren

Voor Evim Voeren schrijven wij categoriepagina’s en productpagina’s waarop klanten alles kunnen lezen over de diverse vloeren. Evim Vloeren heeft fysieke winkels en showrooms, maar de webshop is een belangrijk verkoopkanaal. Daarom is het van groot belang dat de teksten informatief en uitnodigend zijn.

Gaspedaal

Gaspedaal is de meest gebruikte auto-occasion zoekwebsite van Nederland. Hierop kunnen consumenten eenvoudig zoeken in het aanbod op de grootste occasionwebsites. Onze schrijvers helpen met SEO landingspagina’s op specifieke plaatsen en onderwerpen. 

GJ Yachting

Voor boot- en jachtspecialist GJ Yachting schreven onze tekstschrijvers wervende SEO teksten voor de jachten in het verkoopaanbod. Naast aantrekkelijke teksten voor de bezoekers zorgden de teksten er ook voor dat individuele jachten optimaal gevonden werden in de zoekmachine.

Hofparken

Jouw Tekstbureau werkt zowel voor Hofparken Verkoop als Hofparken Verhuur. Hofparken Verkoop richt zich op het werven van particulieren die willen investeren in recreatief vastgoed. Deze SEO teksten zijn informatief en sporen de lezer aan om een afspraak te maken. Ook verzorgen wij teksten voor Hofparken Verkoop voor het verhuren van vakantiewoningen. In alle teksten ligt de nadruk op de USP’s van de parken en woningen: duurzame accommodatie middenin de natuur.

hofparken

Koninging Sophia-Vereeniging

De Koninging Sophia-Vereeniging strijdt tegen huisdierenleed. Onze tekstschrijvers schrijven informatieve teksten over hoe om te gaan met de diverse soorten huisdieren. Het doel is om kennis bij mensen te vergroten. Dit gebeurt door bewustwording over hoe goed voor dieren te zorgen en voorlichting over welke dieren wel en niet geschikt zijn als huisdier.