Tekst redigeren: wij maken elke tekst foutloos

Je wilt foutloze teksten. Het schrijven van een foutloze tekst is nog niet zo eenvoudig. Als dat wel zo zou zijn was je natuurlijk niet op zoek naar iemand om teksten te redigeren. Hiervoor kun je bij Jouw Tekstbureau terecht. Wij kunnen alle teksten redigeren en controle of redactie toepasen. Lees verder voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Een SEO tekstschrijver aan het werk voor een tekstbureau

Tekst redigeren: onze schrijvers staan voor je klaar

Wil je een tekst laten redigeren dan staan de schrijvers van Jouw Tekstbureau voor je klaar. Onze schrijvers beschikken over jarenlange ervaring. Niet alleen in het schrijven van teksten, maar ook op het gebied van tekst redigeren. Sowieso hanteren wij bij Jouw Tekstbureau een “vier ogen principe”. Elke tekst die een schrijver van ons redigeert wordt eerst gecontroleerd door een tweede tekstschrijver voordat deze naar de klant gaat. Daarom zijn onze schrijvers ook de aangewezen professionals om jouw tekst te controleren en te redigeren.

Teksten redigeren of aanpassen

De specialisten van Jouw Tekstbureau kunnen teksten redigeren op alle manieren. Wij doen wat jij nodig hebt. Dit betekent dat wij kunnen controleren en proeflezen, redigeren of redactie toepassen. We leggen graag uit wat de verschillen zijn.

Controleren en proeflezen

Wil je teksten laten controleren op kwaliteit en fouten? Laat dan je teksten proeflezen. Wij lezen jouw teksten en zorgen voor feedback. Aan de hand daarvan kun je indien nodig aanpassingen (laten) maken of heb je de zekerheid dat jouw tekst voldoet aan de strenge eisen die onze professionals aan hun eigen teksten stellen.

Redigeren

Redigeren houdt in dat wij jouw tekst lezen en correcties aanbrengen. Daarbij letten wij op spelling, interpunctie en grammatica. Bij het redigeren van teksten wordt de oorspronkelijke tekst zo veel mogelijk in stand gehouden. Wij laten het verhaal dus zo veel mogelijk ongemoeid. Het gaat echt om het vinden en corrigeren van taalkundige fouten. Uiteraard worden kleine foutjes in de zinsbouw ook aangepakt. Het resultaat is dezelfde tekst als die je had, maar dan helemaal foutvrij.

Redactie toepassen

Tekst redigeren kan ook nog een stap verder gaan. Wil je niet alleen taalkundige fouten uit je tekst laten halen, maar er ook voor zorgen dat je het best mogelijke verhaal krijgt? Dan kunnen wij redactie toepassen. Het verschil tussen tekst redigeren en redactie toepassen op de tekst is dat wij bij redactie ook streng kijken naar de opbouw en hoe het verhaal loopt en leest. Daarbij worden secties van de tekst herschreven om tot het optimale resultaat te komen. Het gaat dus een stap verder dan puur fouten verbeteren: wanneer wij redactie toepassen is er echt sprake van optimalisatie op alle gebieden.

Laat ons je tekst redigeren

Laat ons je tekst redigeren, redactie toepassen of simpelweg proeflezen. Waar je ook behoefte aan hebt: bij ons ben je verzekerd van kwaliteit tegen scherpe prijzen. Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij staan voor je klaar.