Een tekstschrijver inhuren? Dit is waarom

Waarom zou je een tekstschrijver inhuren? Iedereen kan toch schrijven? Inderdaad. Maar er is een verschil tussen degelijke teksten en écht goede teksten. Het schrijven van de perfecte teksten is een specialisme. Een specialisme waarvoor je bij ons terecht kunt. Wij vertellen je graag over de voordelen van het inhuren van een tekstschrijver bij Jouw Tekstbureau.

 

Een tekstschrijver inhuren zorgt voor goede teksten

Een tekstschrijver inhuren is volledig ontzorgd worden

Wij schreven het al in de inleiding: goede teksten schrijven is een specialiteit. Een specialiteit die niet alleen talent en ervaring vereist, maar die ook tijd kost. Een tekstschrijver inhuren betekent volledig ontzorgd worden. Wij hoeven je niet te overtuigen van de noodzaak van goede teksten. Die noodzaak ken je. Het schrijven van teksten is voor de meeste zelfstandigen, ondernemers en bedrijven natuurlijk geen onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Die dagelijkse werkzaamheden zijn al druk genoeg. Een goede tekstschrijver inhuren zorgt ervoor dat je de focus kunt houden op wat je moet doen.

Een tekstschrijver inhuren staat garant voor kwaliteit

“De pen is machtiger dan het zwaard.” Het is een uitspraak waar wij als tekstbureau natuurlijk helemaal achter staan. De kracht van tekst is niet te onderschatten. Of het nu gaat om teksten op de website of in andere vorm: teksten blijven dé manier om jouw identiteit, producten, diensten of service te communiceren. Dat wil je natuurlijk goed doen. Alleen met écht goede teksten behaal je jouw doelen. 

Wij zien het veel gebeuren bij zowel zelfstandigen als ondernemers en bedrijven: iemand die intern de teksten oppakt. Het resultaat is vaak acceptabel. Wanneer je tevreden bent met een acceptabel resultaat is dat natuurlijk mooi. Maar wij begrijpen dat je méér wilt. Door een tekstschrijver in te huren weet je dat je de teksten krijgt die je verdient. Foutloos geschreven teksten die prettig leesbaar zijn en de doelgroep raken. En die – in het geval van online teksten – perfect vindbaar zijn.

Waarom je kiest voor onze tekstschrijvers

Wanneer je een tekstschrijver inhuurt mag je hoge eisen stellen. Dat is logisch: je huurt niet voor niets een specialist in. Wil je een tekstschrijver inhuren, dan heb je ontzettend veel opties. Wij zijn blij dat jij nu deze pagina leest. Waarom? Omdat je bij ons nooit zomaar een tekstschrijver inhuurt. Niet voor niets heten wij “Jouw Tekstbureau”. Dat is wie wij zijn. Wij zien onszelf niet als externe partij die een opdracht aanneemt, uitvoert en weer verder gaat. Wij willen jou en jouw doelgroep leren kennen en echt bijdragen aan jouw kwaliteit. Het is voor ons belangrijk om betrokken te zijn, mee te denken en verder te denken.

Een goede tekstschrijver doet naar onze mening méér dan alleen goede teksten produceren. Daarom stellen wij zeer hoge eisen aan onze schrijvers. Zo zijn onze schrijvers uitvoerig getraind op het gebied van SEO (zoekmachineoptimalisatie). Teksten voor het web moeten niet alleen hoogwaardig, maar ook perfect vindbaar zijn. Daarnaast hebben onze schrijvers passie voor hun vak. Noem hen gerust vakidioten: échte specialisten die er een kick van krijgen om de gedachten en wensen van klanten op de perfecte manier te verwoorden. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat onze tekstschrijvers zich in hun klanten kunnen verplaatsen. Dat zij kunnen denken als een bedrijf of ondernemer.

Een tekstschrijver inhuren hoeft niet duur te zijn

Wij willen je bewijzen dat een tekstschrijver inhuren niet duur hoeft te zijn. Hoe wij dit doen? Onder andere door een slimme, slanke inrichting van onze organisatie. Kosten die wij niet maken, hoeven wij ook niet door te berekenen. Bovendien doen wij niet aan prijs per woord, maar spreken wij scherpe, vaste prijzen af per tekst of per opdracht.

Onze beloftes

Een tekstschrijver inhuren bij Jouw Tekstbureau is iets waar je zéker geen spijt van krijgt. Wij beloven jou:

✅ IJzersterke teksten in jouw stijl en tone of voice
✅ Door de wol geverfde schrijvers met relevante kennis en ervaring
✅ Altijd oplevering binnen de deadline
✅ Heldere inventarisatie vooraf en gratis keyword onderzoek bij SEO teksten
✅ Een vaste contactpersoon, duidelijke en open communicatie
✅ Een twee paar ogen principe: elke tekst wordt door een tweede tekstschrijver gecontroleerd
✅ Altijd onbeperkt correcties totdat je 100% tevreden bent
✅ Een eigen SEO dashboard bij webteksten om groei en prestaties inzichtelijk te maken
✅ Zeer scherpe prijzen en maatwerk

Vrijblijvende offerte van Jouw Tekstbureau

3 + 9 =