Tekstschrijver voor vacatures die impact maken

Vacatures schrijven is zeker een specialiteit. Heel veel werkgevers zijn op zoek naar dezelfde droomkandidaat. Goede medewerkers verkeren soms in een luxepositie: de positie om te kiezen uit meerdere werkgevers. Hoe zorg je er nu voor dat jouw droomkandidaat ook echt voor jou kiest? In elk geval niet door hem/haar een saaie dertien-in-een-dozijn vacature te presenteren. Een tekstschrijver voor vacatures kan het verschil maken. Onze tekstschrijvers zorgen voor vacatures die opvallen. Vacatures waarvan potentiële medewerkers denken: ja, hier wil ik werken! Zoek jij ook een schrijver voor jouw vacatureteksten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen voor resultaat.

 

Waarom een tekstschrijver voor vacatures inschakelen?

Vacatures schrijven is voor veel bedrijven en werkgevers lastig. Natuurlijk: je weet precies wat jouw organisatie te bieden heeft en wat een vacature zo interessant maakt voor kandidaten. Maar hoe krijg je dit nu goed overgebracht? En hoe zorg je ervoor dat de juiste kandidaten worden bereikt? Een goede, ervaren schrijver van vacatures weet hoe dit moet. Voor zo’n schrijver kun je bij ons terecht. Wij bieden je een tekstschrijver voor vacatures waar de droomkandidaat écht enthousiast van wordt. En heilige huisjes blijven daarbij wat ons betreft niet altijd overeind.

 

Vrijblijvende offerte voor een tekstschrijver voor vacatures

8 + 7 =

“Uiteindelijk wil je met je vacature opvallen, toch? Waarom doe je dan hetzelfde als iedereen?”

Hoe onze vacature tekstschrijvers te werk gaan

Er is geen succesformule voor vacatureteksten. Nu denk je wellicht: een goede vacaturetekst moet toch aan X, Y en Z voldoen? Dat klopt helemaal. Het is ook echt wel zo dat veel mensen weten waar vacatureteksten inhoudelijk aan moeten voldoen. Maar een vacaturetekst is in sommige opzichten net als een pitch: je moet direct indruk maken.

Wát je vertelt, is belangrijk. Maar dat geldt ook voor hoé je dit vertelt. Iedereen die een vacature plaatst, heeft een ideale kandidaat in gedachten. Onze meerwaarde als schrijvers van vacatureteksten is om jouw boodschap te presenteren op een manier die resoneert bij die droomkandidaat. Inhoud is belangrijk, maar indeling, opmaak en tone of voice net zo.

Om de perfecte vacature te schrijven, vinden wij het belangrijk om ons eerst in jou te verdiepen, voordat we ons richten op de doelgroep en de droomkandidaat. Een succesvolle vacaturetekst schrijven, betekent een brug slaan tussen werkgever en werknemer. Het is belangrijk dat jouw organisatie goed vertegenwoordigd wordt in de vacature. En dat je wensen en eisen duidelijk naar voren komen. Maar dan wel op een manier die past bij wat een sollicitant zoekt. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is zeker geen gesneden koek.

Op basis van jouw input schrijven wij snel een vacaturetekst die gaat scoren. Uiteraard houden wij daarbij ook rekening met SEO, zodat je vacature optimaal gevonden wordt. En met versies voor externe platforms en social media, bijvoorbeeld. Wij streven er altijd naar om in één keer de perfecte tekst te leveren. Maar mocht je toch nog wijzigingen aan willen laten brengen, dan is dat geen enkel probleem. En dat kost natuurlijk ook niets extra.

Vacatures laten schrijven anno nu

Bij vacatures heeft men dikwijls last van een bepaalde tunnelvisie. Veel vacatures worden geschreven volgens een bepaald stramien. Maar waarom eigenlijk? Is dat echt wel de beste manier? Uiteindelijk wil je met je vacature opvallen, toch? Waarom doe je dan hetzelfde als iedereen? Als tekstschrijvers voor vacatures zijn wij altijd op zoek naar manieren om jouw vacature er echt uit te laten springen. Natuurlijk op een manier die bij je past. Maar wij schrijven wel vacatures anno nu. Dat betekent vooral dat het belangrijk is om de vacature te presenteren op een manier die bij de doelgroep past.

Veel sollicitanten zitten niet meer te wachten op een traditionele vacature met een keurige opsomming en de geijkte kopjes als “Wie zijn wij”, “Wat ga je doen” en “Wie ben jij”. Of van die containerbegrippen waarmee sollicitanten worden bestookt. Iederéén is op zoek naar een teamplayer. Enzovoort enzovoort.

Wat wij doen? Vacatures schrijven die lezers écht raken op punten die voor jou en hen belangrijk zijn.

 

 

 

Veelgestelde vragen over tekstschrijvers voor vacatures

Kunnen jullie een enkele vacature schrijven?

Jazeker. Onze vacatureschrijvers zijn beschikbaar voor kleine opdrachten, grote opdrachten, doorlopende projecten of eenmalige vacatures.

Wat kost het om een vacaturetekst te laten schrijven?

Voor het laten schrijven van een vacature betaal je bij ons gewoon een scherp tarief. Hoe scherp? Vraag gewoon eens een vrijblijvende offerte aan. Je betaalt een vast, scherp bedrag per vacature. Geen addertjes, geen mitsen en maren en gewoon eventuele aanpassingen totdat je tevreden bent.

Hoe snel kunnen jullie een vacature schrijven?

Wij begrijpen dat er soms snel geleverd moet worden. Ook bij spoed kunnen wij jouw vacature schrijven. Meestal kunnen wij al opleveren binnen een dag. Wij zullen dit altijd van tevoren met je afspreken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wat hebben jullie nodig? Schrijven jullie de vacature helemaal zelf?

Uiteraard schrijven wij een perfecte vacaturetekst. Alleen daar hebben wij jou wel voor nodig. Wij hebben uiteraard bepaalde info nodig. Ook willen we weten wat voor jou belangrijk is en wat de do’s en don’ts zijn. De meeste klanten leveren een concept aan. Sommigen bullet points. En soms schrijven we helemaal from scratch. Zolang wij maar de juiste info hebben. En daar zullen we altijd naar vragen.

Kunnen jullie vacatures schrijven voor bepaalde platforms?

Wij kunnen altijd vacature teksten schrijven op een manier zoals jij wilt. Plaats je jouw vacatures bijvoorbeeld op een extern platform, dan houden wij natuurlijk rekening met eventuele eisen en zorgen wij voor een vacature die op dat platform het beste werkt. Ook kunnen wij in overleg meerdere teksten voor dezelfde vacature aanleveren.