Ghostwriter gezocht? Wij staan voor je klaar

Ben je op zoek naar een ghostwriter? De schrijvers van Jouw Tekstbureau staan voor je klaar. Wat er ook geschreven moet worden: wij zorgen voor kwaliteit waar je trots op kunt zijn. Of het nu gaat om een scriptie, column, opiniestuk, speech, zakelijk document, blog of een andere white label tekst. Onze ghostwriters schrijven tekst om mee te pronken. Ghostwriter gezocht? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen voor een scherp voorstel.

 

Wat is een ghostwriter?

Een ghostwriter is iemand die een publicatie schrijft in opdracht en onder de naam van iemand anders. Is dat valsspelen? Absoluut niet. Zo zien wij het in elk geval niet. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen specialiteiten. Soms is het gewoon verstandig om een goede ghostwriter in te huren. Wanneer je met een tekst (in welke vorm dan ook) indruk wilt maken, maar zelf geen begenadigd schrijver bent, is een ghostwriter inhuren helemaal geen gekke beslissing. Nogmaals: wij zien dit niet als misleiding. Het gaat erom dat de lezer op de juiste manier wordt geraakt door de tekst. Daar kunnen onze ghostwriters voor zorgen. En wij zeggen altijd: niet elke slager maakt zijn eigen filet americain, maar als-ie lekker smaakt, kom je terug voor meer. Toch? En vaak weet je niet eens of de slager hem zelf maakt. Zo is het met ghostwriting eigenlijk ook: zolang de lezer krijgt wat hij/zij wenst, is er sprake van een win-win situatie.

Wat doet een ghostwriter precies?

Een ghostwriter schrijft onder jouw naam. Dat wil niet zeggen dat je geen invloed hebt. Sterker nog: wanneer je bij ons tekstbureau een ghostwriter inhuurt, doen wij er alles aan om ons zo volledig mogelijk in jou in te leven. Maar al te vaak is een ghostwriter eigenlijk gewoon een professional die ervoor zorgt dat wat in jouw hoofd zit perfect op papier komt te staan. Veel van onze klanten die van ghostwriting gebruik maken (en nee, natuurlijk zeggen we niet wie dat zijn) hebben een perfect verhaal in hun hoofd zitten, maar krijgen dit moeilijk op papier. Dan doen wij het toch? Jouw gedachten en ideeën, onze pen.

Veel mensen schakelen ook een ghostwriter in omdat zij tijdgebrek hebben. Denk aan mensen met een bepaalde functie of status die een podium krijgen. Een prachtige kans, maar zij zijn al druk. Een ghostwriter inschakelen is dan een logische stap. 

Wie heeft een ghostwriter nodig?

Of je een ghostwriter nodig hebt, is geheel aan jou. Wij kunnen wel verklappen: er zijn veel meer mensen die een ghostwriter inhuren dan dat men over het algemeen beseft. Denk aan mensen die gelden als een autoriteit in hun vakgebied. Dat je over diepgaande kennis beschikt, betekent niet automatisch dat je dit ook goed naar tekst kunt vertalen. Een ghostwriter kan dit wel. Maar ook BN’ers en influencers maken vaak gebruik van de diensten van ghostwriters.

Onze werkwijze

Voor wat voor diensten je ons ook inschakelt: de schrijvers van Jouw Tekstbureau leveren altijd kwaliteit. Dat geldt ook absoluut voor onze ghostwriters. Je wilt kwaliteit die je goede naam eer aan doet. Tekten waar je trots op kunt zijn. Dat garanderen wij je.

Maar daarnaast is het als ghostwriter belangrijk om discreet te zijn. Daar weten wij alles van. Daarom is het voor ons ook geen probleem om een geheimhouding te tekenen. Wij kennen onze verantwoordelijkheden. We zouden dolgraag vertellen voor wie onze schrijvers als ghostwriter werken…. maar zoals je ziet: dat doen wij niet. Want dat is de kracht van een goede ghostwriter: die blijft op de achtergrond en niemand zal weten wie er in werkelijkheid achter de teksten zit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je een ghostwriter nodig? Vraag gewoon eens een geheel gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij horen graag waar je naar op zoek bent, zodat wij je kunnen vertellen wat wij voor je kunnen doen (en tegen welke scherpe tarieven).

Vrijblijvende offerte voor webteksten

4 + 11 =