Freelance tekstschrijver worden bij ons?

Ben jij een freelance tekstschrijver en ben je op zoek naar (meer) opdrachten? Bij Jouw Tekstbureau zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe copywriters. Wij hebben als het ware een doorlopende vacature voor freelance tekstschrijvers. De reden dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe freelance tekstschrijvers is dat wij onze klanten altijd de perfecte schrijver willen bieden. Zowel breed georienteerde als specialistische tekstschrijvers zijn welkom.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken naar kwaliteit. De opdrachtgevers van Jouw Tekstbureau zijn veeleisend, dus zijn wij dat ook. Wij zoeken naar ervaren tekstschrijvers die op basis van een goede briefing snel en foutloos de perfecte teksten kunnen leveren. Natuurlijk krijg je ondersteuning. Je werkt samen met onze account manager die alle randzaken regelt. Wij regelen al het klantcontact en de formaliteiten: jij schrijf de beste teksten en stuurt ons jouw factuur. Zo eenvoudig is het.

Je hoeft niet te beschikken over vele jaren ervaring. Wat wel belangrijk is, is dat je aan kunt tonen dat je ervaring hebt, maar vooral dat je goed schrijft.

Wij vragen onze klanten altijd om feedback. Dit betekent dat wij na het afronden van een opdracht vragen hoe zij werken met Jouw Tekstbureau hebben ervaren. Wij vragen ook altijd expliciet naar feedback over de tekstschrijver die voor hen heeft gewerkt. Dit betekent dat wij op zoek zijn naar freelancers die bereid zijn in zichzelf te investeren en altijd willen leren.

Hoe werkt het?

Wanneer jij je aanmeldt als tekstschrijver bij Jouw Tekstbureau koppelen wij je aan opdrachten die perfect bij je passen. Wij zorgen altijd voor de perfecte match tussen opdrachtgever en tekstschrijver. Per opdracht kijken wij dus naar wat er nodig is. Op basis daarvan selecteren wij de beste kandidaten. Wij werven dus klanten voor jou, maar je zit nergens aan vast. Je kunt gewoon je eigen opdrachten blijven aannemen en als wij een opdracht voor je hebben, ben je niet verplicht om deze aan te nemen. Wij zullen altijd zorgen voor een heldere briefing en een duidelijke deadline.

Wat levert het jou op?

Als freelance tekstschrijver werken voor ons tekstbureau betekent dat je nieuwe klanten en opdrachten krijgt, zonder daarvoor iets te hoeven doen. Dat is natuurlijk lekker. Maar natuurlijk zorgen wij ook voor goede verdiensten. Wij betalen aantrekkelijke tarieven.

Meld je aan als freelance tekstschrijver bij Jouw Tekstbureau

Meld je via het onderstaande formulier aan als tekstschrijver bij Jouw Tekstbureau. Na je aanmelding nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om elkaar beter te leren kennen en alle details door te spreken.

2 + 9 =